Triple Dikke Friday Track: Te Quiero #TDFT

Herfsthoofden,

het regent inmiddels geen zonnestralen meer en dit weekend duiken we massaal met ons achterwerk in de kast om tanktops en hotpants te verruilen voor stoere laarzen en Noorse truien. Na het vallen van de banken is het nu de beurt aan de blaadjes. Alsof we nog niet iSad genoeg waren na deze week.

Het overlijden van Steve Jobs heeft uiteraard de aandacht gekregen die hij verdient en verdwijnt nu langzaam naar de kantlijn van het nieuws. Toch wil ik nog heel even kort stilstaan bij Mister Mac, omdat hij ook veel verstand had van de vakgebieden reclame en marketing. Volgens velen is dit bijvoorbeeld een van de beste commercials aller tijden:

Daarnaast wist Steve hele mooie oneliners uit de mouw van zijn coltrui te schudden, zoals: ‘Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.’

Van zulke uitspraken hou ik, en dat brengt me meteen bij de TDFT van deze week. Die is een beetje different dan de geijkte, Britse of Amerikaanse houseknallers. En met teksten als Tralala, et cetera’ zou je ‘m ook wel foolish kunnen noemen.

Je vous presente le TDFT van deze week: Te quiero van Stromae

Te Quiero – Stromae (Paul Kalkbrenner remix)

Topweekend allemaal!

 

Hieronder een suggest van @3xnix (Wat een TRASH, té gekke suggest maat)

Hieronder een suggest van @tikkel (was al eerder de #TDFT, maar blijft lekker)

Hieronder een suggest van @waterreus (BONKERS lekker plaatje!)

 

Wat is de #TDFT? Ik zou daar als rouwende apple fan graag meer over weten.