Triple Dikke Friday Track: Gimme 5 #TDFT #NSFW

Hardcorevrienden van de TDFT, daar zijn we weer. Ditmaal met een kneiterharde Triple Dikke Friday Track die deze werkweek in een mum van tijd doet verbleken en je meteen de geur brengt van een naar speculaas ruikend weekendgevoel. Ik zeg het je: alle signalen staan op groen, dit gaat helemaal jouw weekend worden. Crisis? Wat crisis? De beurs spuit weer omhoog. De vakantieparken zitten mudjevol. De zon schijnt, de terrassen worden weer opgebouwd. Het is maar net wat je wilt zien. Yo brother, relax man: Gimme 5!

Gimme 5 – Baskerville vs. Henzel & Disco Nova

Ligt de #TDFT iets te ruig op je maag, dan kan je je natuurlijk altijd laven aan heerlijke suggests van…

Hieronder twee heerlijke suggests van @Kristel_1982:

Hieronder een suggest van collega @copykiller (alsof een engeltje in je oor piest):

Wat is de #TDFT, ik zou er als onzichtbare partijleider graag meer over weten?