Deloitte wint tweede keer op rij beste digitale sollicitatie ervaring.

Lennart Sloof en Corné Wielemaker nemen de prijs voor de beste digitale sollicitatie ervaring in ontvangst, maximum, recruitmentsite, social mediahttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2011/10/deloitte-wint-beste-digitale-sollicitatie-ervaring-maximum.jpg 728w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />

Deloitte heeft bij het event Digitaal Werven (25-10-2011) voor de tweede keer op rij de prijs ‘Beste digitale sollicitatie-ervaring ervaring‘ gewonnen. De jury was unaniem van mening dat er ook in 2011 geen echte uitdager voor Deloitte was opgestaan.
De door Maximum ontwikkelde corporate recruitmentsite, het digitale deel van het sollicitatie-proces en de wijze waarop Deloitte zich insocial media presenteert, werden door de jury uitgebreid onder de loep genomen.
Lennart Sloof gaf op het event aan dat de ontwikkeling van werkenbijdeloitte.nl in 2011 vooral in ‘minder zichtbare’ technische innovaties zitten. Ondanks dat Deloitte in de prijzen is gevallen, is er nog genoeg ruimte voor verbeteringen. Deloitte en Maximum zien de opmerking van de jury om te waken voor ‘information overload’ als een serieus punt. Ook zal Deloitte haar strategie om de verschillende ‘business areas’ binnen Deloitte meer te betrekken bij de site verder gestalte gaan geven.
Maar goed: terug naar de uitreiking. De overige genomineerden waren: ASRCap Gemini,  Klap Assuradeuren en VUmc. Klap Assuradeuren kreeg een eervolle vermelding omdat zij met een klein budget verschil wisten te maken.
Deloitte was hoe dan ook de onbetwiste winnaar en daar feliciteren wij van Maximum hen (en ons) van harte mee.

Meer informatie vind je op de site van digitaal werven.