Triple Dikke Friday Track: Somebody that I used to know #TDFT

Hipsters,

Ik moet het superultrakort houden, want de stewardess heeft me net voor de 3e maal dringend en onvriendelijk verzocht of ik mijn laptop wil dichtklappen. Ik heb dit weekeend een vader-zoon uitstapje, wat bestaat uit lange wandelingen en whisky drinken in het ruige Schotland (voordat je de kinderbescherming belt, ik ben de zoon in dit verhaal).

Ik laat jullie achter met een Triple Dikke Friday Track die je vast bekend voorkomt, maar voorzien van een onbekende maar o zo groovy beat die je rechtstreeks het weekend in funkt! De #TDFT van deze week: Somebody that I used to know

Somebody that I used to know van Gotey in een Les Mecs Remix

PS Ik heb helaas geen tijd gehad voor eventuele suggests, maar ze blijven staan tot volgende week!

Wat is de #TDFT, ik zou daar als koekenbakker van de Hema graag meer over weten?