Triple Dikke Friday Track: 2 people #TDFT

Lieve luistervink, welkom bij de Triple Dikke Friday Track van 11-11-11. Bij het selecteren van de juiste track kwam er af en toe iemand kijken of mijn muziek wat zachter kon omdat er vandaag 3 stellen trouwen in ons pand bij Maximum. Lekker boeiuh zal je denken, maar toch is het wel bijzonder. Twee mensen die elkaar op dat moment belangrijker vinden dan al het andere op de wereld. Geef ze eens ongelijk!

Maak jij zelf al deel uit van een 2 people? Draai dan deze plaat, beuk jezelf door de laatste e-mailberichten heen en maak er een weekend van om niet te vergeten! *met rechter wijsvinger rechterooglid naar beneden trekken doet*. Zo niet, dan is het in ieder geval een lekkere opwarmer richting die club waar je vanavond je significant other gaat vinden (at least for tonight). De #TDFT van deze week: 2 people (thanks @albert78)

2 people, Jean Jacques Smoothie featuring Tara Busch, Olav Basoki remix

Hieronder een suggest van @twitvlist (lekker lutser!)

Hieronder een suggest van @MartyMarn (Kaskade kan me af en toe goed verrassen)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als echtscheidingsadvocaat graag meer over weten?