Vandaag wordt onze nieuwe organic shaped tafel het Maximum pand in gehesen. Collega’s doen de Maximale rondleiding!

Vandaag is het zover, na vele dagen plannen, regelen, begeleiden en last but not least ontwerpen wordt eindelijk onze nieuwe organic shaped tafel naar de Maximum zolder gehesen. Het gevaarte is 6,5 meter lang en 1600kg zwaar en door ons gecreëerd in en later verscheept uit China. Maar ja, als je dan toch zo een grote kraan voor de deur hebt staan (via de trap ging niet), dan maken mijn collega’s daar natuurlijk graag gebruik van om te genieten van een Maximum rondleiding. Door mijn hoogtevrees vond ik het wel een schone taak om hiervan een filmpje te maken in plaats van zelf in dat bakje te gaan staan. Kijk in onderstaand filmpje hoe mijn collega’s hier van genieten.

Voor de geïnteresseerden zal ik natuurlijk op een later moment foto’s doorsturen zodat jullie mee kunnen genieten van het eindresultaat van al dit werk.