Triple Dikke Friday Track: Lick it #TDFT

Mist, mist en nog eens mist. Ik hoop niet dat je vandaag veel hebt moeten rijden, want dat loop je het risico bij een stevige file aan te sluiten. Maar behalve de mist buiten zit er misschien ook wat mist in je hoofd. Bij mij in ieder geval wel; ik heb namelijk een soort van presentatiemarathon gedaan de afgelopen vier dagen. Zojuist betrapte ik me er op dat ik mezelf voorstelde aan het koffiezetapparaat.

Mocht je ook aan het einde van je weeklatijn zijn, zet dan die speakers volle bak open. En antwoord na vijf uur vanmiddag op iedere vraag: Lick it!

Lick It, Kaskade en Skrillex

Hieronder een suggest van @albert78 (lekker fris, lekker anders)

Hieronder een suggest van @Kristel_1982 (naar eigen zeggen om de zomer nog even terug te halen, te gek nummer blijft dat!)

Hieronder een suggest van @copykiller (wist niet dat 2Unlimited weer bij elkaar was)

Hieronder een suggest van @patrickboonstra (ben geen anthem liefhebber, maar de clip geeft energie)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als nummer 14 graag tijdig over ingelicht worden?