Triple Dikke Friday Track: Maximal crazy #TDFT

Gents & ladyfriends,

er zijn vrijdagen dat de TDFT zo in onze schoot valt. Of dat we hier bij Maximum over 2 (of meer) tracks een discussie voeren waar ze in de RVC van Ajax nog van zouden schrikken. Op andere dagen moeten we hard zoeken. En soms, heel soms, zijn we zo druk met hetgeen waarvoor de Tripple Dikke Friday Track is uitgevonden dat de muziek bijna ondergesneeuwd raakt.

Gelukkig is er niets zo social als muziek, en hebben we dankzij onze begeisterde volgers een suggest gekregen die het meer dan waard is om voor TDFT door te gaan. Omdat ie goed is, en omdat ie van ‘onze’ Tijs is. Without further ado presenteren we de TDFT van deze week: Maximal crazy van Tiësto in een Softwell mashup (all credits go to @renebolier).

Maximal crazy – DJ Tiësto

Hieronder een suggest van @IwanvanderLogt  (heurlijke track, wel meer iets voor de zondag denk ik)

Hieronder een suggest van @edwinsande (Ik weet dat het niet goed is, maar krijg zin om die mensen fysiek pijn te doen!)

Wat is de #TDFT ik zou daar als nieuwe-Mercedes-rijdende-knipoogkroaat  wel eens wat meer over willen weten.