Triple Dikke Friday Track: Maximal crazy #TDFT

Gents & ladyfriends,

er zijn vrijdagen dat de TDFT zo in onze schoot valt. Of dat we hier bij Maximum over 2 (of meer) tracks een discussie voeren waar ze in de RVC van Ajax nog van zouden schrikken. Op andere dagen moeten we hard zoeken. En soms, heel soms, zijn we zo druk met hetgeen waarvoor de Tripple Dikke Friday Track is uitgevonden dat de muziek bijna ondergesneeuwd raakt.

Gelukkig is er niets zo social als muziek, en hebben we dankzij onze begeisterde volgers een suggest gekregen die het meer dan waard is om voor TDFT door te gaan. Omdat ie goed is, en omdat ie van ‘onze’ Tijs is. Without further ado presenteren we de TDFT van deze week: Maximal crazy van Tiësto in een Softwell mashup (all credits go to @renebolier).

Maximal crazy – DJ Tiësto

Hieronder een suggest van @IwanvanderLogt  (heurlijke track, wel meer iets voor de zondag denk ik)

Hieronder een suggest van @edwinsande (Ik weet dat het niet goed is, maar krijg zin om die mensen fysiek pijn te doen!)

Wat is de #TDFT ik zou daar als nieuwe-Mercedes-rijdende-knipoogkroaat  wel eens wat meer over willen weten.

 • Renekuiper

  Hij is weer lekker zeg! En ik kijk trouwens ook iedere week weer rijkhalzend uit naar de “ik zou daar als… graag wat meer over willen weten”

  Dank daarvoor! Ik glij weer oudhollandsch at ease het weekend mee in

 • Renekuiper

  Oh wauw xie net pas de klip van Rinus. Mensen doen daar vaak een beetje lacherig over maar…. Wauw!!! Dat camerawerk, zo dwars door dat net bij de kerstboominpakmachine, geniaal! Daarnaast heb ik veel “woonspiratie” (jeuk jeuk) opgedaan dankzij die gezellig woonkamer! Als klap op de vuurpijl swingt die gewaagde choreografie weer van mijn beeldscherm. Geweldig!!!

 • Haha maat, bedankt voor je heerlijke reactie. Zoals altijd vers van de lever. Groeten van mij, groeten van het #TDFT team, groeten van Rinus en zijn snackbar koningin!

 • Renekuiper

  Clip is natuurlijk met een C dat weet ik heus wel