Tripple Dikke Friday Track: Bangarang #TDFT

O man wat mis ik jullie. Door de drukte van afgelopen tijd voelt het alsof ik onder een tegel leef (#twxmasborrel moeten missen ;-(. Maar goed, naar verwachting is dat tijdelijk en er gloort zelfs al licht aan de horizon. Jammer aan de ene kant, want ik ga wel het lekkerst als ik het druk heb. De Triple Dikke Friday Track van vandaag geeft om die reden een redelijk waarheidsgetrouwe weergave van mijn hartslag. Genoeg over mij, nu over jullie….

Jullie luisteraars, achter jullie computers, onder weg naar jullie WEEKEND, luisterend naar jullie Triple Dikke Friday Track: BANGARANG! #DAKERAF

Bangarang – Skrillex

Hieronder een suggest van @waterreus (doet de titel redelijk eer aan):

Hieronder een suggest van @lennartsloof (om bij te komen van de #TDFT, ook deze met WOOFAH!)

Wat is de #TDFT, is zouw daar als deelnemmer van het nederlands dicté graag meer over weeten?