Tripple Dikke Friday Track: Enjoy the ride #TDFT

Luistergenoten,

Zoals mijn favoriete Sesamstraatbewoner altijd zo treffend weet te verwoorden: Poeheee!!!!

Het mag dan bijna de laatste week van het jaar zijn, voor mij wegen de laatste loodjes best zwaar. Maar ik klaag niet, want het zijn allemaal leuke projecten waar ik me mee bezig mag houden. Zonder reclame te maken voor mijn eigen parochie: houd de media vanaf vandaag goed in de gaten, want daarin zul je het werk van Maximum zien opduiken de komende tijd.

En voor goede muziek maken we uiteraard gewoon tijd. Of het nu je laatste werkdag van het jaar is of dat je ‘m helemaal doortrekt tot aan 31 december, of je nu 2 dagen gaat gourmetten met je (schoon)familie of bij Van der Valk gaat zitten, of je nu een miljardklapper uit België gaat smokkelen of het toch gewoon bij sterretjes houdt: een geweldig kerstweekend toegewenst!

Voor de diehard Chris Rea-fans heb ik slecht nieuws, want we pompen er gewoon een ouderwets lekkere knaller uit deze week. De Triple Dikke Friday Track van deze week: Enjoy the ride!

Enjoy the ride – Roy Davis Jr Featuring J Noize & Kaye Fox

Hieronder een suggest van @waterreus (Epic!)

Hieronder een suggest van @jorritreedijk (een fijn nieuw geluid!)

Hieronder een suggest van @Lyanne84 (te gek, met lichtjes voor de donkere kerstdagen of uh halloween ;-)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als in elkaar getrapte nephooligan graag meer over weten?