I love it when a plan comes together #deloittewish #makeawish #filmpje #maximum

Doe mee, kijk op <a href=http://www.deloittewish.nl” width=”219″ height=”115″ />Misschien is het jullie opgevallen dat ik momenteel wat minder virtueel aanwezig ben. Dat komt onder andere door het project #DeloitteWish, waar we bij Maximum 24/7 aan werken tijdens de laatste (feest)dagen van het jaar. Zo was ik vanmorgen op locatie bij de Maastoren in Rotterdam om met eigen ogen te zien hoe een idee, dat ooit is begonnen op de achterkant van een kerstkaart, realiteit wordt.

Op 31-12 en 01-01 van 18:00 uur tot 02:00 uur ’s nachts krijgt iedereen ter wereld de mogelijkheid om zijn of haar wens voor het komende jaar met heel Nederland te delen, door deze te laten projecteren op het hoogste gebouw van Nederland. Op de site www.deloittewish.nl lees je hoe je dit kunt doen, maar in het kort…

a) door het verzenden van je wens op Twitter voorzien van de hashtag #deloittewish.

b) door een wens met de hashtag #deloittewish te posten op de wall van de Facebook-pagina van DeloitteNederland.

Om je bericht extra vorm te geven (welke vorm houden we nog even geheim) kun je gebruik maken van de volgende hashtags:

#makeawish

#love

#vrede

#duurzaam

#innovatie

#gezond

#succes

#vuurwerk

#winning

#champagne

#social

#Deloitte

#carriere

#collegas

#2012

Maar het allerbelangrijkste is dat Deloitte voor iedere wens € 0,50 overmaakt naar de stichting Make-A-Wish® Nederland, die de liefste wens vervult van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dus zet #DeloitteWish in je agenda en doe mee. En dan natuurlijk liever met 100 wensen dan met 1 ;-)

Het is natuurlijk te gek om dit event live te komen bewonderen onder het genot van een dikke trui, maar mocht je niet in Rotterdam zijn dan kun je het event ook via een livestream volgen op http://www.deloittewish.nl. Dit kan zowel op je computer, als op je iPhone/iPad, als op andere smartphones en tablets.

Bijzondere samenwerking

Wat ik verder nog kwijt wil zijn mijn complimenten aan alle partijen die aan #DeloitteWish meewerken en deze actie ten behoeve van het goede doel tot een succes maken. Op de speciale partnerpagina vind je de organisaties die meewerken aan deze uitdaging aan het einde van het jaar en zich inzetten voor dit bijzondere project.

Mijn #DeloitteWish is dat ontzettend veel mensen gaan meedoen, zodat er veel wensen in vervulling kunnen gaan. #ambitie

I love it when a plan comes together!

Kijk hieronder het filmpje van de voorbereidingen: