Tripple Dikke Friday Track: Fireworks #TDFT

Lieve trouwe en nieuwe luisteraars,

Dit is hem dan, de laatste werkdag van het jaar. En dus ook de laatste Triple Dikke Friday Track van het jaar. Wij kijken terug op een erg mooi jaar waarin extreem veel is gebeurd. Gelukkig maar dat we iedere vrijdag de smering van de week hadden in de vorm van #TDFT. We maken gelijk van de gelegenheid gebruik om je een fonky en gezond 2012 te wensen. Een jaar waarin wij in ieder geval opnieuw iedere vrijdag ons best gaan doen om jou het weekend in te beuken.

Wij sluiten het jaar feestelijk af met de actie #DeloitteWish, waarmee je via social media jouw wens voor 2012 op een vlak van 1000m2 kan laten projecteren op het hoogste gebouw van Nederland. Op 31-12 en 01-01 van 18:00 uur tot en met 02:00 uur kun je de wensen zien op de Maastoren in Rotterdam, maar ook via een livestream op op deloittewish.nl. Op deze site vind je ook meer informatie over de actie. Maar het belangrijkste vertel ik nu vast: voor ieder bericht doneert Deloitte 0,50 eurocent aan de stichting Make-a-Wish R. Nederland.

Nogmaals een prachtig en gezond 2012 gewenst, en we eindigen het jaar met Firework!

Firework – Katy Perry in een Fred Falke mix

Hieronder een suggest van @jorritreedijk  (lekker Jorrit!)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als eindejaarslijstjesfetisjist graag meer over weten.