Triple Dikke Friday Track: Find home #TDFT

De Triple Dikke Friday Track staat ook in 2012 weer voor je klaar!Ben je veilig aangekomen in 2012 en heb je al je vingers nog?

Dat is mooi, want dit jaar heeft veel voor je in petto. De kunst is alleen om het eruit te peuteren (en daar komen die vingers weer goed van pas).

Zoals jullie misschien weten is de term Triple Dikke Friday Feest weleens aan mijn grote mond ontsnapt. Ik kan jullie vertellen dat ik voorzichtig begonnen ben met het organiseren ervan. Ben je lid van de #TDFT list op twitter, dan ontvang je zeker een uitnodiging als het zover is (dus je hoeft niet in je slaapzak voor mijn deur te gaan liggen).

Maar nu eerst even een muzikale rukwind aan het einde van deze taaie eerste week. Ook in 2012 heten we iedereen natuurlijk weer welkom op de thuisplaats van moddervette muziek. De deep gegroovde #TDFT van deze week is: Find home

Find home – Cinnamon Road ft Fab Morvan

Hieronder een suggest van @copykiller  (Ik volg je allang man!)

Hieronder een suggest van @pellenaars  (Memory lane Fred!)

Hieronder een offtrack suggest van @JPHooghuis (niet echt #TDFT materiaal, maar wel een lekker nummer!  Misschien ooit nog eens te vinden in een remix ;-)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als Huub van der Lubbe die eindelijk succes heeft in Groningen graag meer over weten.