Triple Dikke Friday Track: SOS #TDFT

Beste goede voornemers,

Zitten we nog een beetje op schema met z’n allen? Of komen de Nicorette, AH maaltijdsalades en SlamFM in de sportschool jullie neus al uit? Als een Zeeuwse diesel moet ik het nieuwe jaar weer even op gang slingeren, maar als ik eenmaal op stoom ben… Eén van mijn goede voornemens voor dit jaar is om nog meer mensen te besmetten met het TDFT-virus. Mooie dingen zijn er om te delen, toch? Wijs je collega’s dus ook op onze vaste weekafsluiting, zodat je straks niet meer de enige bent die op vrijdagmiddag ondersteboven op z’n bureaustoel zit.

Nu begrijp ik dat je werkgever de TDFT iets minder waardeert dan jij. Daarom heeft ons TDFT-clubje sinds vandaag een ‘secret handshake’, waarmee je aan alle andere clubmembers kunt laten weten dat je gered moet worden uit het noeste arbeiderskeurslijf: ···—···

De #TDFT van deze week luidt dan ook:

SOS – Polina Griffith & Ralph Good

Proost (en niet morse!)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als Staatssecretaris mijn jonge vriendin graag meer over vertellen?