Triple Dikke Friday Track: Pop Culture #TDFT

WHOOT WHOOT doe die dans, doe die husle, doe die boks, doe die dagger en doe je ding want hier is jouw vrijdag snack: de enige echte, nooit verzakende, immer oorstrelende, 100% weekendextase brengendeTriple Dikke Friday Track. En omdat ik jarig ben, is de track van vandaag van het Zeeuwse huis dus gratis! ;-) Ok, als je daar geen vlinders van krijgt dan beloof ik om voldoende bier en priklimonade op het #TDFT feest voor je te roggelen. Genoeg gepraat, want de track voor mijn feestje heb ik al, maar het bier moet ik nog halen. Njoy de #TDFT van deze mooie week, ik gooi er in het jaar van de sluitende musea gewoon een beetje cultuur in : Pop Culture! (TX AB!)

Pop Culture – Madeon

Hieronder een suggest van @IwanvanderLogt (Lekkere donkere track maat!)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als chauffeur zonder rijbewijs graag meer van weten?