Mijn verjaardag & mijn Wikipedia pagina.

Wikipedia pagina Corné Wielemaker gemaakt door René KuiperEergisteren was ik jarig en daar wil ik toch nog wat over kwijt. Mijn dag begon normaal zoals bijna iedere andere werkdag. Vroeg er uit, alvast wat werken, kinderen van ontbijt voorzien en dan naar de zaak. Op de zaak starte ik en eindigde ik vrijdag met een bespreking die bijna de gehele dag in beslag nam. Pas toen ik thuiskwam heb ik met Mies en de kids mijn kadootjes uitgepakt. Later die avond waren er nog aardig wat vrienden en familie op uit getrokken om mij te feliciteren en een aanslag op de koelkast te plegen. Eigenlijk vierde ik het niet, maar de tijd heeft me inmiddels geleerd dat het ‘totaal niet vieren’ van mijn verjaardag geen optie is. ;-)

Op internet was mijn verjaardag net als vorig jaar één groot felicitatie salvo. Ik ontving enorm veel felicitaties voornamelijk via Twitter en Facebook. Van bekenden tot onbekenden, van heel kort tot heel origineel. Zoals het filmpje van Deloitte hieronder laat zien (let op hoe Lennart Sloof in zijn enthousiasme bijna de lichtbak uit de lift slaat en hoe ze verrast worden door het feit dat er nog wat anderen van de lift gebruik willen maken ;-):

Maar er was één felicitatie en tevens één kado dat wat extra aandacht behoeft in deze blogpost. Van mijn goeie maat René Kuiper (@3xnix op Twitter) ontving ik een wel zeer origineel kado. Een eigen wikipedia pagina! Hier vind je mij (Corné Wielemaker) op Wikipedia.

Ik vind het waanzinnig origineel gevonden en goed uitgevoerd bovendien! Helaas staat mijn pagina op de nominatie lijst staat om verwijderd te worden, maar goed het gaat om het idee en dat vind ik steengoed. Om te voorkomen dat Wikipedia mijn pagina gaat verwijderen, heb ik er hier alvast een screendump van gemaakt om deze tot in de eeuwigheid te bewaren. Zo ook de artikelen die René heeft opgesnord via Edwin Meijnsbergen uit een tijd die voelt als ver weg (kwamen niet door de censuur check van Wikipedia, waarschijnlijk door mijn kapsel ;-)

De saaiheid voorbij in cyberspaceNiemand kan om WK heen

Bedankt René! En natuurlijk alle anderen voor de prachtige kado’s de aandacht en de gezelligheid. Kan ik mijn 34e levensjaar weer vol enthousiasme en met inspiratie starten! Nogmaals bedankt.