Triple Dikke Friday Track: Way back home

TDFT #manski12

Lieve luisteraar, ondanks dat ik nog in Ischgl in de sneeuw zit, hebben we vandaag natuurlijk wel een Triple Dikke Friday Track voor je. Want het is weer vrijdag en het is nog maar een paar meters glijden richting het weekend. Beloof me dat je wel voorzichtig doet als je naar huis gaat, dan doe ik dat ook als ik morgen naar huis rij, want net zoals hier in Ischgl is Nederland in de ban van de verwachte sneeuwval. Tot volgende week, guten rutsch mit dem Bag Raiders – Way Back Home.

Way Back Home – Bag Raiders

Hieronder een suggest van @petradeboevere (wie weet kunnen we binnenkort voor de deur skiën haha)

Hieronder een suggest van @rwielemaker (Niki moet oppassen dat hij niet van de berg wordt geduwd)

Hieronder een suggest van @zoeab (let op die broeken zie je binnenkort overal!)

Hieronder de #manski12 clubmix featuring snorring @zoeab ;-)

Wat is de #TDFT ik zou daar als Yeti graag meer over weten?