Online campagne manager & ervaren front-end developer #vacature #job #010

We zijn bij Maximum op zoek naar een online campagne manager en een ervaren front-end developer (klik op de functies voor meer informatie). Ben (of ken) je zo iemand en weet je van jezelf (of hem/haar) dat het wel goed zit met de kwaliteit, neem dan eens contact op via mijn sociale media of via de gegevens van mijn collega Mark onderaan de functieomschrijvingen.

Even een one-eighty

Mocht je niet geïnteresseerd zijn in een baan maar juist op zoek zijn naar goede mensen, aarzel dan ook niet om contact met me op te nemen. Ik krijg geregeld (sociale) post van mensen die vragen of ik een mooie uitdaging voor ze kan vinden. De cv’s hebben vaak één of meerdere van deze ingrediënten: internet, social media, marketing en/of recruitment.

Tot zover deze boodschap van algemeen economisch nut.