Triple Dikke Friday Track: Canon #TDFT

KABOOM dat weekend inWe kennen allemaal dat gevoel van de week die in je nek ligt en het weekend waar je reikhalzend naar uitkijkt. Maar af en toe is aan het eind van de week de vaart er uit. De afgelopen dagen zijn er zoveel zaken voorbijgekomen dat je eigenlijk wat hulp nodig hebt om die fictieve drempel naar het weekend over te klimmen. En daar spelen we vandaag met een kneitterharde Triple Dikke Friday Track op in. Tip: beantwoord vóór het beluisteren nog de mailtjes die je wilt beantwoorden. En schaf daarna deze aan (slechts 3490,- euro) of schiet jezelf het weekend in met de #TDFT van deze week: Canon (TX @copykiller!) Alaaf!

Canon van Justice in een Erol Alkan Remix

Hieronder een suggest van @benholvast (snoeihard geweldig!)

Evil Twin – Modeselector

Hieronder een suggest van @jorritreedijk (op naar de zomer Jorrit #fuckyes, mooi contrast met de vorige suggest =)

Hieronder een suggest van @patrickboonstra (leuk, al je ex-vriendinnen in één YouTube clip!)

 

Wat is de #TDFT, ik zou daar als hossende MOE-lander in een Geert Wilders kostuum graag meer over weten.