Skivakantie in Flachau

Onze skivakantie met de kinderen in Flachau (Oostenrijk) was in één woord geweldig. We hadden geluk met het mooie weer en de extreme hoeveelheid sneeuw die op dat moment was gevallen, maar er waren nog enkele bijzonderheden. Ons luxe nette en ruime appartement ‘Flachauer Gutshof‘ met eigen sauna zorgde vooral ’s avonds voor veel ontspanning. Overdag op de pistes was genieten om te zien dat onze kinderen (4 en 6 jaar) zoveel plezier hadden bij de skiles. Deze hadden we geregeld bij Amjet (Intersport) in het dorp.

Nog nooit zijn onze kinderen op vakantie zo verwend en gingen alle (Nederlandse) skileraren zo leuk met ze om (spelletjes, sneeuwballengevecht, schminken, ritje op de sneeuwscooter, humoristische verslaggeving van de skiles wedstrijd aan het eind van de week). Vooral dit laatste zorgt er voor dat we zeker nog een keer terugkeren. Ondanks dat het skigebied voor de ervaringen skiër niet super uitdagend is. Gezellig en gastvrij is het zeker wel!

Hier vind je een totaaloverzicht van onze foto’s en filmpjes.

Kijk hieronder voor een overzicht op de kaart van foto’s en filmpjes: