Tripple Dikke Friday Track: 1961 #TDFT

Generatiegenoten,

Het weekend begint al sinds mensenheugenis op vrijdagmiddag. En we verbazen ons er inmiddels ook niet meer over dat sommige  mensen naar de maan gaan en andere mensen vreemd. Je zou haast vergeten dat er ook een tijd is geweest waarin mensen voor het eerst de ruimte in gingen. Een tijd waarin overspel in Staphorst openbaar werd bestraft (oké, some things never change). Een tijd waarin JFK nog president moest worden en de Berlijnse muur (helaas) nog gebouwd. Waarin de crisis alleen nog in Cuba plaatsvond en de 101 Dalmatiërs nog geboren moesten worden. Net als Anita Witzier trouwens. Al met al een tijd die met terugwerkende kracht zijn eigen anthem verdient. Dus geven wij die. Vandaag. Met de #TDFT.

Met nostalgischen trotsch preesenteeren wij u de Tripple Dikke Friday Track van deezen weeck: 1961 (credits for @albert78!)

1961 van D-mad

Hieronder een suggest van @twitvlist (dansje doen ayezzz!)

Hieronder een suggest van @harmenverburg (ik Fin m lekker, muwhahaha)

Hieronder een suggest van @maartenv (van Ferry Corsten moet je afblijven ;-)

 

Wat is de #TDFT, ik zou daar als babyboomer graag meer over weten zodat ik er misschien nog tegen kan protesteren.