Triple Dikke Friday Track: 212 #TDFT

BOEYAKA!

Ik heb last van micro-ellende. Mijn iPhone loopt me de laatste dagen te plagen. Als ik mensen bel dan horen ze mij vaak niet. Ik dacht even dat het probleem over was, maar nadat ik ongeveer 20 mensen een sms heb gestuurd dat ik via een andere lijn zou terugbellen of via de mail zou reageren is de maat vol.

Naast wat andere onregelmatigheden zorgt dit voor een gevoel dat ik enorm zin heb in het weekend. En laat het nou net vandaag vrijdag zijn zeg! WHAAA. Daarom lieve Triple Dikke Friday Track luisteraar, smijt net als mij die telefoon tegen de gipswand aan brokken en geniet van het aankomende weekend met de #TDFT van deze week: 212!

212 – Azaelia Banks in een Hedon remix

Hieronder een suggest van @twitvlist (nummer 38? En?)

Wat is de #TDFT, ik zou daar als CPB-medewerker die gebukt gaat onder een begroetingstekort  graag meer over weten.