Inspiratie: Sweet little love of mine. #spreadthemusic #bernardhering

Wat je doorgaans veel in de (massa)media ziet, zijn initiatieven, partijen, organisaties en projecten die het al ‘gemaakt hebben’ of ‘groots zijn’. Op internet is dat natuurlijk ook wel zo, maar het internet biedt juist ook die mogelijkheden voor iemand die niet lang bezig is. En die zeker in het begin een minipodium nodig heeft.

Zo kwam ik via twitter op de site van Bernard Hering. Een gast met passie die graag zijn beroep wil maken van het zingen en schrijven van songs. Met trots presenteert Hering op zijn blog zijn eerste echte videoclip. Ik kan me goed voorstellen hoe dat voelt en hoe spannend dat is als je zo een stap zet. Juist om die spanning te voorkomen, kiezen veel mensen ervoor om juist niet dat minipodium te betreden. Maar Bernard sinds vandaag  wel.

Ik heb de clip vandaag al een paar keer afgeTubet en vind het prachtig om te zien, maar vooral ook om te horen. Want hoeveel mensen zijn er niet die ideeën of passies hebben die ze niet durven te uiten en te delen? Zonde! Bekijk hieronder de kersverse videoclip ‘Sweet little love of mine’.

Ik mis nog wel een beetje de humor op zijn site, maar dat zegt misschien meer over mij dan Bernard.