Inspiratie: Niet stemmen op Gaby Zwaan! #gabygabyart

Jaren geleden kwam ik met hem in aanraking via Twitter. Gaby fascineerde mij direct. Dat kwam volgens mij voornamelijk door hoe hij in mijn ogen, heel vrij leeft en voor de volle 120% voor zijn kunst gaat. Bijna was het zover of we hadden met Gaby één of andere gekke sneaker stunt uitgehaald in de galerie op mijn werk. Maar helaas is dat nooit door gegaan.

Zijn kunst vind ik persoonlijk TE GEK! En daarom deze blogpost. Gaby is de laatste tijd internationaal aan de weg aan het timmeren of beter gezegd schilderen (letterlijk bij de Tour de France). Momenteel jaagt hij een droom na om zijn werk geëxposeerd te krijgen op TimeSquare en nu vraagt hij via internet of mensen op hem willen stemmen. Want met genoeg stemmen ben je door.

Ik vind het fijn dat je dit leest zodat ik je persoonlijk kan vragen of je alsjeblief NIET op Gaby wilt stemmen. Want als het eindelijk zo ver komt dat wij een nieuw huis vinden, dan wil ik graag één of twee Gaby’s aan de muur in mijn werkruimte/atelier en als hij op TimeSquare heeft gehangen, gaan de prijzen als benzineprijzen (in Europa dan) omhoog natuurlijk.

Klik hier om NIET op Gaby te stemmen! ;-)

Kijk voor meer informatie op www.gabygabyart.com