Triple Dikke Friday Track: Disco Dracula #TDFT

Landgeneuten,

het is bijna weekend. En wat voor weekend? Dat van onze koningin. Vandaag viert prins pils zijn zijn 45-jarige status van ongekroonde koning van kabinetsloos Nederland, morgen kunnen we de zolder leegruimen en zondagnacht en maandag doen we ons tegoed aan oranje tompoucen, oranjebier en oranjebitterballen. Om dinsdag met een koninklijke kater achter een iets te fel beeldscherm plaats te nemen.

Zoals wij dit weekend ineens collectief tweedehands straatventers worden, zo zijn er sinds een aantal weken ook een paar toffe kerels bezig met het infiltreren van de muziekbranche. Onder leiding van @edwinvandalen proberen ze te bewijzen dat iedereen met een beetje gevoel voor muziek en een hele grote la met samples de top van de charts kan bereiken. Wij van het TDFTeam vinden het best leuk bij elkaar gedraaid en benoemen ‘m – met royale instemming –  dan ook officieel tot Tripple Dikke Friday Track van deze week:  Disco Dracula van Betamax #hitmaken #tdft (bedankt voor de tip @3xnix en @soorneorej!)

Disco Dracula – Betamax – Edwin van Dalen

Hieronder een suggest van @copykiller (lekker gast, niet zo hard maar toch lekker)

Wat is de #TDFT? Ik zou daar als voor lul staande vader van een talentloze blokfluitspeelster graag meer over weten.