Tripple Dikke Friday Track: Hands #TDFT

Meisurvivors,

De vogels zijn weer eiloos en juni is aan de beurt ons de zomer in te slepen. Het weekend staat weer voor je deur, de bbq’s walmen, de pilzen liggen koud en we kijken iedere dag naar het weerbericht alsof het de koers van een aandeel Facebook is.

Tot het zover is werken we nog even ons virtuele postvak leeg met de Tripple Dikke Friday Track van deze week. En daar hoort een bijzonder dansje bij, waarbij je gewoon in je luie of bureaustoel kunt blijven zitten. De komende paar minuten gaan alle #TDFTfans tegelijk in hun handen klappen, zo hard dat verplicht vroeger aan je weekend moet beginnen.

De #TDFT van deze week is namelijk: Hands van The Ting Tings

CLAP YOUR HANDS IF YOU’RE WORKING TO HARD!

Hands – The Ting Tings MXD

Hieronder een suggest van @LennartSloof (22:00)

Hieronder een suggest van @damienvanholten (23:00 stukkie dnb B-)

Hieronder een suggest van @IwanvanderLogt (00:00 even zwaaien naar de buren)

Hieronder een suggest van @maartenv (11:30 deze schuif ik even door naar zondag)

Wat is de #TDFT? Ik zou daar als verongelikete aandeelhouder van Facebook graag meer over weten.