Mok ok eh! Bestel hier jouw #lovezeeland shirt als je gek op Zeeland bent.

Bestel hier jouw #lovezeeland shirt als je gek op Zeeland bent.Enige tijd geleden heb ik bij wijze van proef eens voorzichtig afgetast of er animo zou zijn voor een shirt met de moderne zelf ontworpen versie van het Zeeuws Meisje. Het resultaat was dat ik overspoeld werd door ongeveer 80 bestellingen en 80 keer geregel. Dit liep allemaal nog wat stroef, maar vanaf vandaag is hier definitief verandering in gekomen.

Dit weekend heb ik namelijk een webwinkel in gebruik genomen en kan ook jij je eigen #lovezeeland shirt heel makkelijk bestellen en kopen. Uiteraard voor ‘hin cent te vee ôôr’. Momenteel bestaat de collectie uit shirts met korte mouwen voor dames en heren (voor de heren ook met lange mouwen) en shirts voor kinderen en baby’s. De komende tijd zal dit assortiment zich nog verder uitbreiden.

‘Mok ôk êh’ denk je bij jezelf, maar je vraagt je af waar ze zo’n cool #lovezeeland shirt kan bestellen? Ga dan naar de #lovezeeland webwinkel.

De ontwikkeling van www.gekopzeeland.nl laat nog even op zich wachten.

Oh ja: stuur vooral een foto van jezelf als je het shirt aan hebt naar corne@gekopzeeland.nl

Bedankt en tot laeter ééh!