Inspiratie: Eneco ziet het zonnig in #maximum

Bij Maximum ontwikkelen we enorm veel verschillende producten en diensten. Veel daarvan hebben een online karakter, maar  lang niet alles. Voor Eneco – een van de groenste energieleveranciers van Nederland – voeren we al geruime tijd een employer branding campagne: De natuur werkt al voor Eneco, nu jij nog.

Momenteel loopt er tot en met 3 juli een bijzondere abricampagne (volgens mij alleen regio 010). Maximum heeft eigenlijk slechts de helft van dit abri (spectacular) concept ontwikkeld. De andere helft doet de zon namelijk.

Kijk hieronder naar de YouTube video om te zien wat voor moois Eneco samen met mijn collega’s heeft ontwikkeld en hoe de zon voor Eneco (en Maximum) werkt… Nu jij nog.

Lees meer over deze employer branding case van Eneco op maximum.nl.