Tripple Dikke Friday Track: End Credits #TDFT

Beste Triple Dikke Friday Tracker,

Deze #TDFT wordt een hele speciale, want de allerallerlaatste. Het is tijd, de hoogste tijd, u wordt bedankt voor 32 maanden gezelligheid…

In 2009 hebben we bij arbeidsmarktcommunicatie Maximum een equivalent gevonden voor de ‘casual friday’. Waar je bij grote organisaties op vrijdag in een spijkerbroek mag rondlopen in plaats van een pak (doe ’s gek!), bedachten wij iets heel anders: de Triple Dikke Friday Track (afgekort #TDFT). Een muzikale track die mijzelf, mijn collega’s en alle andere vrijdagmiddagwerkers in Nederland een energyboost gaf om nog een paar uur te vlammen, met als voorwaarde dat ie alleen op maximaal volume gedraaid mocht worden.

Een andere reden om de #TDFT in het leven te roepen was om ervaring op te doen met social media en crowd engagement. Hoe betrek je mensen bij een initiatief? Hoe vind je ze? Hoe zorg je dat ze enthousiast worden? Wat werkt goed, wat niet? Hoeveel tijd kost het? Wat levert het op? Allemaal vragen waar ik nu vanuit de praktijk een kristalhelder antwoord op kan geven. Een praktijk van 2,5 jaar die voor mij veel meer waard is dan de meeste theoretische verhandelingen die je in eindeloos veel social media seminars wordt aangeboden. Op z’n Zeeuws gezegd: ‘Nie ouwoeren, me doen!’

Ik wil jou dan ook meer dan hartelijk bedanken voor onze wekelijkse ontmoetingen. Zonder te overdrijven doet het best een beetje pijn om mijn koptelefoon aan de wilgen te hangen. Maar om de  beroemde Oostenrijkse dichter A. Schwarzenegger aan te halen: “I’ll be back’.

In onderstaande film, met de allerlaatste #TDFT: End Credits, zie je wat de #TDFT teweeg heeft gebracht. Wel helemaal uitkijken, want aan het einde zit een verrassing voor alle #TDFT members.

Hier op de klassieke manier:

End Credits – Chase & Status

Wat was de #TDFT, ik wil daar als Jan Smit graag meer over weten.

%%wpcs-572%%-date%%id%%

 • Marjolijn12

  Feestje geweldig einde TDFT k.t

 • Renekuiper

  Zure shizle!!! En nu? EN NU??? Heb je daar wel eens bij stil gestaan? Dit kun je niet maken man! Hier komen kamervragen over, dat moet gewoon.
  Je kan toch niet zo maar zeggen “KLAAR!!”? Wat verwacht je nu van ons? “Doe je broek maar omhoog!” of zo?
  Wat als Ché Guevara dat ook had gedaan of God na de 3e dag? Dan zou het wel een lekker zootje worden.
  Makkelijk hoor “Klaar!” Dat doe je toch niet???

  Nou ja, ik denk dat ik mijn vrijwilligers werk op vrijdagmiddag bij de fanclub van Bas van Toorn “Passie voor Bassie” maar weer op ga pakken. Daar worden mij retweets misschien wél gewaardeerd!

  Hey maar K’nee, ik heb genoten en ben blij dat ik ik het #TDFT “tijdperk” heb mogen mee maken! Het was te gek!! Ook de “wil jij als… graag weten wat de #TDFT inhoudt?” ’s ga ik missen (Thnx @copyKiller)

  Enne… WAAR IS DAT FEESTJE??
  (en wanneer en wat moet ik aan??)

 • Inezvandijke

  Geweldig project! Mooie cijfers ook :-) ik geef je een 10!

 • :-) *snif*

  Op 6 jul. 2012, om 18:38 heeft Disqus het volgende geschreven:

 • Hahaha, laat het maar weten als ik Passie voor Bassie kan verspreiden via mijn sociale media ;-) Bedankt voor je uitgebreide reactie en top om te lezen dat je er zo van genoten hebt.
  Groet Corné.

  Op 6 jul. 2012, om 20:54 heeft Disqus het volgende geschreven:

 • Ha Inez, wat leuk om wat van je te horen, bedankt!

  Op 7 jul. 2012, om 10:19 heeft Disqus het volgende geschreven:

 • Renekuiper

  De #TDFT was gewoon de Methadon-bus van het weekend! Dat je zeg maar toch dat weekend gevoel kreeg zonder het echte weekend nog nodig te hebben…

  *narcistisch liggend op de grond hardop lachen doet om eigen uitspraakt*

 • Alwin Zandvoort

  Thanks Corné & het team voor al die heerlijke #TDFT’s! TDFT heeft mij geïnspireerd om vorig jaar met #FreshTunes te starten, jouw ‘kickstart van je weekend’. De #FreshTunes muziekstijl is niet zo ‘edgy’ als TDFT maar meer trance, progressive & house. Uit de categorie ‘keep the soul alive’ nodig ik alle trouwe TDFT-ers uit om z’n e-mailadres in te vullen op de site http://afreshtune.wordpress.com/ . Op die manier kunnen we #TDFT iedere vrijdagmiddag toch nog een beetje in ere houden. Uiteraard heb jij een eervolle vermelding op de site, Corné. Respect man & Thanks! Ciao! Alwin

 • Gert Fiat

  Inderdaad, jammer Corné. Ik heb inderdaad genoten van de tracks, het was echt het Maximum.

  @DafjeTurbo:disqus 

 • Bedankt voor je reactie @dafjeturbo nu is het nog even wachten op het feest, je hoort er binnenkort meer over.
  Op 10 aug. 2012, om 11:26 heeft Disqus het volgende geschreven:

 • Gert Fiat

  Ben benieuwd!

 • Om een of andere reden heb ik de laatste #TDFT blog gemist. Lees nu pas het hoe en waarom. Beetje laat, maar dank voor de tracks, leuk al die stats! Groetjes!

 • Lees nu pas je laatste blog. Leuk al die stats. Zal nog graag af en toe een #TDFT spelen uit de lijst. Grtz!

 • Haha Yvonne, je hebt het al door. Bedankt voor je bericht. En die lijst is voorlopig nog wel even beschikbaar. ;-)
  Op 28 sep. 2012 om 19:18 heeft “Disqus” het volgende geschreven: