Tripple Dikke Friday Track: End Credits #TDFT

Beste Triple Dikke Friday Tracker,

Deze #TDFT wordt een hele speciale, want de allerallerlaatste. Het is tijd, de hoogste tijd, u wordt bedankt voor 32 maanden gezelligheid…

In 2009 hebben we bij arbeidsmarktcommunicatie Maximum een equivalent gevonden voor de ‘casual friday’. Waar je bij grote organisaties op vrijdag in een spijkerbroek mag rondlopen in plaats van een pak (doe ’s gek!), bedachten wij iets heel anders: de Triple Dikke Friday Track (afgekort #TDFT). Een muzikale track die mijzelf, mijn collega’s en alle andere vrijdagmiddagwerkers in Nederland een energyboost gaf om nog een paar uur te vlammen, met als voorwaarde dat ie alleen op maximaal volume gedraaid mocht worden.

Een andere reden om de #TDFT in het leven te roepen was om ervaring op te doen met social media en crowd engagement. Hoe betrek je mensen bij een initiatief? Hoe vind je ze? Hoe zorg je dat ze enthousiast worden? Wat werkt goed, wat niet? Hoeveel tijd kost het? Wat levert het op? Allemaal vragen waar ik nu vanuit de praktijk een kristalhelder antwoord op kan geven. Een praktijk van 2,5 jaar die voor mij veel meer waard is dan de meeste theoretische verhandelingen die je in eindeloos veel social media seminars wordt aangeboden. Op z’n Zeeuws gezegd: ‘Nie ouwoeren, me doen!’

Ik wil jou dan ook meer dan hartelijk bedanken voor onze wekelijkse ontmoetingen. Zonder te overdrijven doet het best een beetje pijn om mijn koptelefoon aan de wilgen te hangen. Maar om de  beroemde Oostenrijkse dichter A. Schwarzenegger aan te halen: “I’ll be back’.

In onderstaande film, met de allerlaatste #TDFT: End Credits, zie je wat de #TDFT teweeg heeft gebracht. Wel helemaal uitkijken, want aan het einde zit een verrassing voor alle #TDFT members.

Hier op de klassieke manier:

End Credits – Chase & Status

Wat was de #TDFT, ik wil daar als Jan Smit graag meer over weten.

%%wpcs-572%%-date%%id%%