Tussen Shanghai en Capelle – Hoe Maximum China veroverde #Werf&

Je moet het maar durven: een typisch Westers product als arbeidsmarktcommunicatie exporteren naar China. Toch besloot Maximum uit Capelle aan den IJssel vijf jaar geleden een kantoor in Shanghai te openen. Met succes. ‘Oude Plank’ Ed Barzialij: ‘ We hebben ons tot op zekere hoogte aangepast.’

Bovenstaande tekst is het intro van een artikel dat geschreven is door Annemarie Stel en verscheen in de Werf& (Vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie) over het verhaal van Maximum in China. Omdat ik vaak vragen krijg over ons avontuur in China, heb ik besloten dit artikel hier te posten. Via onderstaande afbeelding kan je het artikel over Maximum in pdf formaat bekijken.

Hoe Maximum China veroverde arbeidsmarktcommunicatie employer brandinghttp://blog.cornewielemaker.com/wp-content/uploads/2012/07/Hoe-Maximum-China-veroverde-arbeidsmarktcommunicatie-employer-branding-214×300.jpg 214w” sizes=”(max-width: 500px) 100vw, 500px” />