Samenwerking #deloittewish bekroond met twee CEA Awards

DeloitteWish socialmedia recruitment actie van arbeidsmarktcommunicatie adviesbureau Maximum bekroond met awards op de creative excellence awardsEén van de meest bijzondere projecten waar ik afgelopen tijd aan gewerkt heb, is laatst op de CEA Awards in Hollywood bekroond met een award in maar liefst twee categorieën. #DeloitteWish won goud als Best Multimedia Campaign in de prestigieuze categorie Global Communications. In dezelfde categorie won #deloittewish tevens goud voor Best Social Media Marketing.

Ik wil iedereen die bijgedragen heeft aan dit project binnen Deloitte, binnen Maximum (concept en techniek), maar ook binnen JVR (mega beamers) en Interbox & Luxor (internetverbinding) bedanken voor deze prachtige samenwerking.

Het totale verhaal achter dit project is prachtig, maar enorm lang om op te schrijven. Ik vertel het je graag een keer op een ander moment. Lees er hier meer over op de site van Maximum of hier in een blog van Deloitte.

Om de feestvreugde nog wat te vergroten hebben mijn Chinese collega’s zilver in de categorie Best Interactive Media wonnen met de virtual tour van Deloitte en het spel Green dot mission.

Kijkje achter de schermen:

Het eindresultaat: