Ons (T)huis te koop: strandwal 56 in Vlissingen #openhuizendag #zeeland

Zaterdag is het landelijke Open Huizen dag. En guess what, wij doen daar aan mee.

Omdat wij zojuist een nieuw thuis hebben gekocht, staat ons oude huis sinds een paar weken te koop bij M2 Makelaars.

Ik weet wel dat ons huis momenteel op veel huizensites in de gebruikelijke lijsten staat, en dat is prima. Maar ik mis vooral ‘gevoel’. Dat is waar het volgens mij om draait bij het kopen van een nieuw huis: een goed gevoel. Vierkante meters kun je uitbreiden, maar de plek moet vooral ‘goed voelen’.

Vanuit mijn baan en interesse voor het internet, vind ik het vreemd dat de meeste sites, op de foto’s na, geen mogelijkheden hebben om iets van dat gevoel over te brengen. Waarom kunnen de verkopers op een Funda of een Huislijn niet een paar regels ‘gevoel’ toevoegen aan het huisprofiel?

Enfin, maakt niet uit, dan doe ik dat hier wel.

Het gevoel over de Strandwal 56 is altijd goed geweest… en nog. Maar omdat ik veel thuis werk, wilde ik gewoon meer ruimte voor mijn kantoor aan huis. Met twee kinderen in huis die overal en nergens spelen, is een plek waar je even rustig kunt bellen wel lekker. Voor de rest hebben we hier altijd met veel plezier gewoond. Zeker als je het de kinderen vraagt: voor de deur ligt er een autoluw speelpleintje met een speelhuisje waar ze samen met de andere buurtkinderen met veel plezier spelen.

Voor de rest is alles nog heel nieuw en zou ik de enorm ruime woonkamer met de behoorlijke lichtinval door de grote glazen achterpui (7,7 meter) als een topper in z’n klasse willen omschrijven.

Kortom, ben je van plan te verhuizen binnen of naar Vlissingen, met geen of maximaal 2 kinderen, dan moet je beslist even komen kijken. Volgens de makelaar leidt koffie de aandacht af van de kijkers, dus zorg ik voor bier.

Zaterdag tussen 11:00 en 15:00 uur kun je terecht, maar je kunt natuurlijk ook een aparte afspraak maken met de makelaar of even aankloppen als je in de buurt bent.

Ik heb deze kijkdag ook openbaar op Facebook gezet, het huis is behoorlijk ruim, maar let op want met 20.000 man wordt het wel passen en meten.

Lokatie:


View Larger Map

Straatbeeld:


View Larger Map