En nu weer volle kracht vooruit. 2X 300PK RIB-Experience [ X ] GESCHIKT #maximum

Maximum Employment Marketing GroupEen geschikte avond met Defensie organiseren, je moet het maar kunnen. Het was top, iedereen bedankt voor de gezelligheid en de samenwerking. En nu weer volle kracht vooruit. Dat is de tekst die ik bij onderstaand filmpje heb geplaatst.

Gisteren hadden we een af- en aansluiting van periodes. Lange tijd hebben we bij Maximum voor de Landmacht gewerkt aan de GESCHIKT / ONGESCHIKT campagne. Sinds dit jaar mogen we werken voor Defensie aan de campagne: ‘Je moet het maar kunnen’.

Als dank voor de vele mooie jaren samenwerking met de Landmacht hadden we gisteren een etentje georganiseerd bij Las Palmas. Maar voordat je lekker kunt eten, moet je natuurlijk zorgen dat je even trek krijgt en je hoofd reset voordat je aan tafel gaat. Hoe? Waterdicht pak aantrekken, in de boot stappen en gas op die lollie! Laat die 2x 300 PK buitenboordmoteren van de RIB maar brullen. Met 100km/u over de Maas blazen, daar krijg je wel trek van en waar is Maik de Boer trouwens als je haar écht in de war zit? Ik kwam er namelijk bij thuiskomst achter dat ik ongeveer 3 uur lang als Beavis van B & Butthead in Las Palmas aan tafel heb gezeten.

 Maximum op Facebook bekijken?