Onthullend interview door Jambers over mijn tijd in het Pinopak.
 

Onthullend interview door Jambers over mijn tijd in het Pinopak.

Wat weinig mensen weten is dat ik vroeger in het Pinopak heb gezeten. Nu is dat ook niet belangrijk, want eigenlijk geniet ik heel erg van de rust die ik nu heb. In de tijd dat ik nog vrij actief was in het blauwe pak, liep het op den duur de spuigaten uit met de aandacht. Jambers vond het zelfs interessant genoeg om mij te interviewen zoals je in onderstaande reportage kunt zien.

Wat grappig is, is dat onze makelaar (M2) van het item van Jambers uiteindelijk een filmpje heeft gemaakt waarin ons huis op Strandwal 56 in Vlissingen wordt getoond ten behoeve van potentiële kopers. Knap wat ze er van hebben weten te maken!

Mocht je toevallig op dit blog terecht zijn gekomen, weet dan dat ons huis (Funda link) momenteel nog steeds te koop staat.

René, bedankt dat je me zo te kakken hebt gezet, je bent een toffe gast!