De enige echte oe-er (René Kuiper) bij Blof – Aan de kust Radio Veronica
 

De enige echte oe-er (René Kuiper) bij Blof – Aan de kust Radio Veronica

Lang geleden toen je het woord poepen nog met de lange ‘oe’ schreef, was de wereld in mijn ogen iets minder complex. Je studeerde, je hoopte op zon, je zorgde voor genoeg geld voor biertjes en de Belastingdienst kende je bijna alleen nog maar van de enveloppen die voor je vader binnen kwamen. In die periode ben ik met mijn maat en toffe gast René Kuiper naar een feest geweest van de Hogeschool Zeeland. Wie er optrad op het concert aan de Zeeuwse kust? BLOF natuurlijk.

Vandaag vroegen ze zich bij Radio Veronica af, wie aan het einde van het nummer Aan de kust, nou eigenlijk ‘oe’ ‘oe’ roept. Gelukkig hoorden mijn collega’s dit en na een paar smsjes naar René en een belletje van hem met Radio Veronica is dit myserie ook weer opgelost.

Mooie tijd was dat, oe oe!

[soundcloud id=’94800578′]