1000 punten voor de helpdesk van Zeelandnet
 

1000 punten voor de helpdesk van Zeelandnet

Het internet en social media staat vandaag de dag vol met droeftoeterij. Dit gaat niet goed, dat gaat niet goed. Mijn trein rijdt niet en meer van dat soort ongein. Ik dacht bij mezelf, dan kan mijn verhaal er ook nog wel bij.

Geen internet.

Van de week dacht ik dat er in huis weer eens iets mis was met al mijn internet apparaatjes. Wat ik ook probeerde ik kwam niet online. En ik kom er gewoon voor uit dat ik dat best vervelend vind. Na het afschakelen van vele apparaten. Herstarten van routers, servers, computers en meer van dat soort ongein was er maar één conclusie mogelijk. De storing ligt bij Zeelandnet.

Aan/uit.

Ik kijken online bij de storingen. Niets te zien wat daar mee te maken kon hebben. Na geduldig 8 minuten te hebben gewacht ging de helpdesk van Zeelandnet om 09:00 uur open. Ik bellen vanuit de auto en na een paar seconden had ik al iemand aan de lijn.

Na het het uitwisselen van wat adresgegevens was de hoofdboodschap: u heeft een zakelijk abonnement en u kunt dus beter met de zakelijke helpdesk bellen, maar ik zal toch even voor u kijken. De mevrouw antwoordde aardig, dat ze niets kon vinden.

Helaas.

Ik hing op. En nu? Dacht ik. Net op het moment dat ik dat dacht werd ik gebeld door een onbekend nummer. De mevrouw super vrolijk aan de lijn. Meneer, ik heb het gevonden er is een storing in uw wijk en ik weet dat de monteurs er al mee bezig zijn.

Feest.

1000 punten voor de helpdesk van Zeelandnet. Daarom deze moeite om eens een keer iets te melden dat wel goed gaat. Ondanks dat veel mensen dat minder leuk vinden om te communiceren.