The password is…
 

The password is…

Beste vrimiwo-er (vrijdagmiddagworstelaar),

Vandaag zat ik op het werk (Maximum) en had ik het met mijn gezellige collega’s over de Triple Dikke Fridy Track. Wat een tijd was dat! Een aantal jaar geleden (bijna 4 zo zie ik net!) luidden we iedere vrijdag het weekend in met een Triple Dikke Friday (meestal house) Track. Met dito online beweging op Twitter.

Iets waar ik de laatste tijd niet meer te vinden ben, omdat ik er bewust voor kies mijn hersenactiviteit (ja ja, ik weet het, het is niet veel) 100% te spenderen aan werk dat voor me ligt en niet aan virtuele connecties. Hoe gezellig en nuttig ook! Maar ik miss you guys ’n girls  wel een beetje hoor! Daarom maken we voor vandaag een uitzondering. Want je bent nooit te oud om van gedachten te wisselen en te herexperimenteren.

Voor nu een MOFO goed weekend, GOOI DIE BASSEN OPEN en onthoud: The password is PLAY!

HUM HUM – LouLou Players – Tapesh RMX

Wat is de #TDFT, ik had daar als puisterige SNAPCHATTER graag meer van geweten.

Ps. hiero de link voor de spotties onder ons.