Late night remixes podcast iTunes storeAls je dit blog af en toe bezoekt, weet je misschien nog dat enkele maanden geleden hier de #TDFT (Triple Dikke Friday Track) gehuisvest was. Een social music initiatief dat na 2 jaar en een paar maanden helaas aan zijn eigen succes (lees: een ontzettende berg extra werk elke vrijdagmiddag ;) ten onder is gegaan. But the band played on…

Want een week zonder muziek is voor mij geen optie. En nu ik op vrijdag geen muzikale verplichting meer heb, kan ik zelf  bepalen wanneer ik met muziek bezig ben. Zie hier het ontstaan van een nieuw initiatief: Late night remix. Remixes van mijn hand die op ongezette tijden het internet betreden, overwegend laat in de avond in elkaar  gedraaid en daardoor niet altijd foutloos, maar wel altijd voor de fun!

Vind je het leuk om deze mixen te beluisteren dan kan dat hieronder. Je kunt je ook abonneren op de podcast via dit adres http://blog.cornewielemaker.com/category/late-night-remix/feed/ (kopieer dit adres in je iTunes of RSS reader) of direct via de iTunes store (of zoek in de store op Corné Wielemaker).

Enjoy your ears! Via deze link laad je alle Late Night Remixes.